Mergi la conţinutul principal

Iacht-uri de inchiriat

O vacanta pe un iaht nu costa mai mult decat o vacanta petrecuta la un hotel.

Puteti observa magia acestor locuri de pe vila dumneavoastra plutitoare, puteti parcurge sute de kilometri de coasta pe care veti descoperi peisaje nemaipomenite si locuri virgine si va puteti racori cu o baie in apele limpezi.

Yacht-uri GRECIA

Atat Grecia cat si insulele de aici sunt inconjurate de un misticism greu de explicat. Trasaturile acestea se datoreaza istorie incarcate, climei minunate si oamenilor deosebit de ospitalieri ce traiesc pe aceste meleaguri. 

Toate aceste lucruri pot fi observate de orice turist ce ajunge pe tinuturile poporului elen dar indeosebi de persoanele pasionate de navigatie, aici existand o deosebita intimitate intre greci si mare.

Peste 100 de iahturi perfect dotate si intretinute, cu dimensiuni in 10 si 20 de metri , va asteapta in 8 locatii diferite pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de navigatie, fie ca alegeti sa o faceti pe cont propriu sau sub indrumarea proprietarului iaht-ului.

Navigarea in Grecia nu numai ca este posibila dar este si accesibila!

Yacht-uri TURCIA – Bodrum

Toate guletele din Bodrum sunt frumoase, toata lumea stie acest lucru …

Si unele dintre aceste gulete poarta steagul partenerilor nostri, iar acest lucru ne umple de mandrie…

Toti marinarii din Bodrum sunt foarte buni in domeniul lor si suntem onorati sa-i cunoastem…

Respectam dragostea proprietariilor fata de mare si investitia lor in profundul albastru; acest lucru se reflecta in serviciile pe care partenerii nostri il ofera, in atentia pe care o acorda detaliilor…

In Bodrum este foarte importanta relatia de incredere si respect intre proprietari, capitani, marinari, agentia care îi aduce pe oaspetii si toti membrii echipajului.

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare