Mergi la conţinutul principal
frumusetile spaniei si portugaliei
de la 794.00 €
Destinatia
Spania, Portugalia
Categorie Oferta
Circuite Avion
Tip Transport
Avion
Tip Cazare
Hotel 3*
Tip Masa
Mic dejun

Madrid – Granada – Cordoba – Sevilla – Jerez – Cadiz – Faro – Algarve – Sintra – Cabo da Roca – Lisabona – Fatima – Salamanca – Toledo

De la 395 €

+  399 euro (bilet avion, transfer si transport autocar)

11 zile – Avion

Cod: CH

DATE DE PLECARE 2019:

22.04; 17.05; 31.05; 02.08; 27.09; 14.10 

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti – Madrid si retur;
 • transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 7 (contra cost cu transport public);
 • 10 cazari la hoteluri de 3*;
 • 10 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei;

Bonusuri

 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

Optionale

 • Excursie Jerez si Cadiz – 40 € /pers.
 • Excursie Portimao si croaziera pe Oceanul Atlantic – 50 € /pers.
 • Seara Flamenco – 40 € /pers.

Nu sunt incluse în preţ

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;

Suplimente & Reduceri

 • Supliment de single – 275 €
 • Reducere copil 6-12 ani – 35 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
 • Reducere a 3-a persoana in camera – 25 €

PROGRAM

 • Ziua 1. București – Madrid

Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru Madrid. După aterizare avem transfer la hotel. Cazare la hotel.

 • Ziua 2. Madrid – Granada

Plecăm de dimineață din Madrid către  Granada, căreia i se spune „tărâmul celor o mie de castele”. Obiectivul central este Palatul Alhambra, „o perlă bătută în smaralde” asa cum poeții au descris acest loc. O scrisoare de dragoste a Andaluziei către stilul maur, complexul este format din Palatul NasridAlcazabaPalatul Carlos V și Generalife și face parte din Patrimoniul UNESCO. De la înălțimea sa se pot admira înzăpeziții Munți Sierra Nevada, dar și Marea Alboran. Dacă vreți să descoperiți mai mult din farmecul maur din Granada, puteți opta pentru o plimbare prin cartierul Albaycin. Ne vom plimba pe străduțele foarte înguste și vom savura aromatul suc de portocale preparat din fructe crescute aici. Cazare in zona Granada.

 • Ziua 3. Granada – Cordoba – Sevilla

Parasim Granada si ne indreptam spre Cordoba. Ca un platou de filmare natural, Cordoba este plină de viață și aici influențele evreiești și musulmane se întrepătrund armonios de secole. Vizităm una dintre cele mai frumoase clădiri islamice din lume, Mezquita Catedral, cu arcadele sale impunătoare și mozaicurile bizantine. Intrarea în clădire se face printr-o grădină superbă cu portocali, palmieri și chiparoși. Mergem în vechiul cartier evreiesc, unde vedem o bijuterie din secolul al XIV-lea, Sinagoga de Cordoba și ne plimbăm pe aleile cu magazine colorate.

Ne indreptam spre autocar si plecam mai departe spre Sevilla.  Iata-ne ajunsi in Sevilla, care te seduce iremediabil de la primii pași. Mergem in centrul istoric si admiram Palatul Regal Alcázar, o capodoperă a arhitecturii ce îmbină stilurile Mudejar și Gotic, Catedrala, cea mai  mare din Spania si a treia ca marime din lume. Aici se afla si monumentul funerar inchinat lui Cristofor Columb. Ne continuam vizita cu Jardines de Murillo construite in anul 1911, unde regăsim faimosul monument dedicat lui Christofor Columb si ne oprim  in impozanta Plaza de Espana, o mică Veneție, cu poduri cochete și mini canale pe care turiștii se plimbă lin cu barca. Cazare la hotel în Sevilla.

 • Ziua 4. Sevilla – Jerez – Cadiz – Sevilla

Dupa micul dejun aveti program liber pentru a explora pe cont propriu orasul Sevilla. Va propunem, o excursie optionala in Sudul Spaniei. Ne oprim mai intai in Jerez de la Frontera, importanta zona viticola a tarii,  pentru o scurta vizita in centrul orasului, apoi in Cadiz, un oras-port cu o atmosfera minunata. Aici admiram, printre altele,  Catedrala Cadiz, Castelul Santa Catalina și Piaţa San Antonio.

Facem o scurtă oprire la un restaurant local, unde vom savura tortillitas de camarones, un preparat local din creveţi proaspeţi gătiţi pane cu arome de usturoi și pătrunjel. Ne mai rămâne puţin timp pentru o plimbare în port sau pe plajă, apoi ne întoarcem in Sevilla.

 • Ziua 5. Sevilla – Faro – Algarve

Dimineata parasim Sevillia si ne indreptam spre Faro, un oraș din Portugalia și port la Oceanul Atlantic, aflat în regiunea Algarve, fiind cel mai sudic oraș din Portugalia Continentală. Faro este apreciat pentru plajele seducătoare. Vom vizita aici Catedrala, centrul istoric al orașului, admirăm grădinile si arhitectura Palatului Estoi și Coasta Ria Formosa, unde ne bucurăm de peisajul citadin împodobit cu palmieri și de vremea însorită. Timp liber în Faro sau excursie opţionala sprePortimao de unde ne vom îmbarca  pe un vaporaş pentru o croaziera pe Oceanul Atlantic de circa  3  ore  care permite exploatarea coastei şi vizitarea grotelor de la Benagil, plajelor Carvoeiro, Carvalho și Marinha.  Bine cunoscută este plaja de la Benagil Cave, o plajă aflată într-o grotă de pe malul mării, luminată de soare printr-o spărtură în tavanul peșterii – un loc deosebit pentru relaxare. Seara cazare la hotel in zona Algarve.

 • Ziua 6. Algarve – Sintra – Cabo da Roca – Lisabona

Algarve arată ca un paradis, insă trebuie să pornim la drum din nou, de data aceasta pentru a ajunge în Sintra, un oraș fermecător din districtul Lisboa, Portugalia, înscris in Patrimoniul Mondial UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusive resedinta de vara a fostei case regale). Ne continuam programul si ajungem la   Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei Continentale. Dupa amiaza ne indreptam spre Cascais, o suburbie cosmopolitană, fost oraș pescăresc, devenit astăzi staţiune a Portugaliei. Ne relaxăm admirând priveliștea de pe Boca do Inferno și savurăm preparate locale proaspete la unul dintre restaurantele din port. Seara cazare în Lisabona.

 • Ziua 7. Lisabona

Ziua de astăzi o dedicăm capitalei Portugaliei, Lisabona. Peisajul colorat al orașului redă o atmosferă relaxată, vie, veselă și ne lăsăm cuprinși de ea. Un prim tur al orașului ne duce spre Turnul Belem. Este unul dintre cele mai reprezentative edificii din Lisabona, luat sub protecția UNESCO, ca Patrimoniu Mondial, în 1983. Admirăm superba arhitectură în stil manuelin. Ne oprim pentru o scurta vizita la Manastirea Jeronimos, reprezentativa pentru curentul manuelin (gotic tarziu), urmeaza apoi Basilica Estrela, unde este mormantul reginei portugheze Maria I, cea care a ctitorit biserica.

Moment de ragaz:

Praça do Comércio este piața publică în care ne tragem sufletul alături de oamenii locului, în timp ce ne bucurăm de priveliștea uimitoare oferită de estuarul râului Tejo. Ne odihnim la o pauză de cafea și ne răsfățăm cu celebrele pasteis de nata, aromate, din foietaj pufos și cremă onctuoasă.

Așteaptă la rând, Piaţa Rossio, aşa cum numesc localnicii din Lisabona istorică Praca de Dom Pedro IV din districtul Baixa. Statuia înaltă de 27 de metri, ce îl întruchipează pe Dom Pedro IV, ne lasă fără cuvinte! Monumentul are, la bază, patru statui alegorice. Sub forma a patru figuri feminine, acestea întruchipează patru virtuți importante în cultura portugheză: Puterea, Moderaţia, Justiţia şi Înţelepciunea. Trecem și pe lângă librăria Bertrand. Deși nu impresionează neapărat prin mărime, are un secret uluitor: este cea mai veche librărie din lume, înființată fiind în 1732!

Timp liber pentru vizite individuale. Va recomandam sa mergeti la Oceanarium, unul dintre cele mai mari acvarii din lume.  Cazare la acelasi hotel din Lisabona.

 • Ziua 8. Lisabona – Fatima – Salamanca

Plecăm din Lisabona și ne îndreptăm spre Fatima, un oraș din Portugalia devenit faimos pentru viziunile religioase din anul 1917. Legenda spune că un grup de trei copii au fost binecuvântaţi cu viziunea Fecioarei Maria la Cova da Iria (Grota Sfintei Irina). Vizităm Sanctuarul si aflăm mai multe despre legendele locale, apoi mergem mai departe spre Salamaca, un oraș din nord-vestul Spaniei și capitala provinciei cu același nume. Aici, admiram  Vechea  si Noua  Catedrala a orasului si ne plimbam la pas prin impozanta Piață Mayor. Construită între 1729 și 1755, este considerată cea mai frumoasă piață centrală din Spania. Proiectată de Alberto Churriguera, este o imagine barocă armonioasă și unitară. Seara, cazare la hotel in Salamanca.

 • Ziua 9. Salamanca – Toledo – Madrid

Plecăm din Salamanca spre Toledo, un oraș din centrul Spaniei ce face parte din provincia autonomă Castilla-La Mancha, fiind situat pe malul drept al râului Tajo, pe o colină la 100 m altitudine faţă de râu. Facem o plimbare pe strădutele orașului vechi, admirăm arhitectura gotică a Catedralei Toledo, Alcazarul din Toledo, vizităm Manastirea San Juan de lor Reyes și Iglesia de Santo Tome. Gustam celebrul martipan de Toledo și decidem să aducem și acasă, pentru cei dragi, acest desert fenomenal, fie că îl preferăm clasic, cu miere sau cu migdale. Ne continuăm drumul spre Madrid. Cazare la hotel in Madrid.

 • Ziua 10. Madrid

Dimineața ne găsește gata de o nouă aventură! Metropolă emblematică în Peninsula IbericăMadridul știe cum să trăiască. Iubitorii de artă se întorc aici deseori să admire unele dintre cele mai remarcabile opere ale artiștilor precum GoyaVelázquez, Picasso sau Dali, expuse în Muzeele: Thyssen, Prado, Regina Sofia, care formează “Triunghiul de Aur” al culturii spaniole. Începem vizita în Madrid cu un tur panoramic de autocar în timpul caruia vedem : Cartierul modern Cuatro TorresColumna lui ColumbBiblioteca NaţionalăPiata Cibeles. Ne deplasăm  pe Broadway-ul spaniol Gran Via către  Plaza España. Paşii ne poartă către Palatul Regal, Catedrala, Plaza Mayor, Puerta del Sol. Timp liber.  Optional la sfarsit de program va propunem un spectacol de flamenco.

 • Ziua 11. Madrid – Bucuresti

Ne întoarcem spre casă, dar păstrăm cu noi amintirile acestei vacanțe și promitem să păstrăm legătura pe viitor!

Bine de Ştiut 

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 • Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul, valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.

A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 100 €

PROMO

Reducere 70 €

STANDARD +

Reducere 40 €

495 

+ 399 € (bilet avion, transfer transport autocar)

395 

+ 399 € (bilet avion, transfer transport autocar)

425 

+ 399 € (bilet avion, transfer transport autocar)

455 

+ 399 € (bilet avion, transfer transport autocar)

Pret de persoana in camera dubla
–  Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

–  Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

–  GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

–  GRATUIT – excursia Jerez si Cadiz;

–  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

–  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

–  Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

–  Plata integrala la inscriere;

–  Nu se accepta modificari sau anulari.

–  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

–  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

–  Avans 50% la inscriere;

–  Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

–  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

–  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

–  Oferta este valabila pana la  30.10.2018.

 

–  Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

–  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

–  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

–  Oferta este valabila pana la  30.04.2019.

 

Suplimente & Reduceri

·    Supliment de single 275 €

·    Reducere copil  6-12 ani  – 35 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

·    Reducere a 3-a pers. in camera: 25 €

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare